Choď na obsah Choď na menu
 


Knižky

24. 4. 2011

Lexikón správnej baby

Kamošky Katka a Klára ťa budú sprevádzať super knihou plnou testov,návodov a rád.Dozvieš sa veľa o vzťahoch,láske,kráse a vlastne o všetkom čo zaujíma každé dievča.Ku knižke sú dokonca priložené aj veštecké karty,takže sa nudiť určite nebudeš! 

Obrázok

 

Kamarátníček

Skvelý zápisník,kam si zapíšeš všetko o svojich kamarátoch a aj zážitkoch.Máš v ňom miesto nielen na písanie,ale aj na nalepenie fotiek.Kamarátníček by v tvojej izbe nemal chýbať!

Obrázok

 

 

Kniha pre správne baby-Ako byť vo všetkom naj a Kniha pre správne baby-Buď hviezda vždy a všade

Dve knihy plné nápadov a návodov,ako byť vo všetkom najlepšia a ako oslniť v každej situácií.Ako vyzerať dobre na fotkách,nacvičiť tanečné predstavenie,čítať z ruky?Ako spraviť dobrý dojem,vytvoriť si originálny štýl alebo zapliesť originálny vrkoč?Toto a plno ďalších rád nájdeš v týchto dvoch knižkách!

ObrázokObrázok

 

 

 

 

Lexikón

Chceš ovládať všetky tipy na krásu?Chceš sa dozvedieť trochu viac o móde,kozmetike,starostlivosti o vlasy alebo o zdravom životnom štýle?Potom určite nezabudni na náš Lexikón plný rád,ale aj fotografií,obrázkov a nákresov.

Obrázok


Dosť dobrý diár

 

Vaša kamoška Alica vám na celý rok pripravila skvelé tipy a rady z oblasti kozmetiky a módy,skvelé testy,návody pre šikovné ruky,kalendár,rozvrh hodín a kopu iných vecí,bez ktorých sa jednoducho nezaobídete

ObrázokObrázok

.

Kamošník

Je to absolútne nevyhnutný doplnok každej super baby.Poradí ti:ako tráviť voľný čas,ako usporiadať módnu prehliadku,ako byť in.Zistíš,čo máš spoločné so svojimi kamoškami a ktorá z nich je naj!Nájdeš tu miesto na svoje tajné poznámky a navyše bonus:Originálne samolepky a visačky!

Obrázok

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.